ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Страна.ua" заявила, що їхнього фотографа намагалася завербувати СБУ

19.09.2018, 11:15
В'ячеслав Селезньов
Новинний сайт "Страна.ua" опублікував матеріал, у якому стверджує, що на двох працівників видання чиниться тиск співробітниками СБУ. Одному з них, папараці В'ячеславу Селезньову, який був затриманий після купівлі чотирьох грамів марихуани, запропонували співпрацювати зі СБУ. Селезньов стверджує, що його примусово доставили до відділення поліції, не надали можливості зв’язатися з адвокатом, протримали всю ніч у відділку та відпустили лише після згоди співпраці.

Видання оприлюднило запис розмов фотографа з невідомим, який погрожував "неприємностями" матері Селезньова, якщо той відмовиться надавати інформацію про діяльність редакції "Страна.ua". Також повідомляється, що телефон Селезньова прослуховувався і за ним стежили.

В коментарі для "Детектор медіа" керівниця прес-центру СБУ Олена Гітлянська повідомила: "Я вже сьогодні це коментувала єдиною фразою: "Тепер питання, що вони курять, відпало". Поки що я більше не можу нічого коментувати, тому що у мене немає оперативної інформації і я не можу вам говорити за всі розробки. Я висловила свою власну думку", - розповіла вона.

Щоб отримати більш детальну інформацію, пані Гітлянська рекомендувала звернутися з офіційним запитом до СБУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!