ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Слідчі розглядають журналістську діяльність однією з версій вбивства Самарського

03.11.2017, 16:48

Однією з версій вбивства депутата міської ради Сєвєродонецька Сергія Самарського слідчі управління ГУНП в Луганській області розглядають журналістську діяльність. Про це повідомляється на сайті прокуратури Луганської області.

“Розглядають всі можливі версії вбивства, а саме політична та журналістська діяльність депутата, особисті неприязні стосунки, вчинення вбивства з хуліганських мотивів, а також діяльність його власної юридичної фірми”, - йдеться у повідомленні.

Проведення досудового розслідування доручено слідчому управлінню ГУНП в Луганській області.

Натепер у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення обставин вчинення злочину.

Стан досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

Як повідомляв ІМІ, у ніч на 3 листопада вбили голову фракції “Блоку Петра Порошенка” Сєвєродонецької міської ради (Луганська область), радника міського голови Сергія Самарського.

Депутат Сєвєродонецької міськради від БПП Сергій Самараський був власником інтернет-видання “Сереводонецкие страсти” (prav-da.com.ua). За даними держреєстру друкованих ЗМІ, на Луганщині зареєстроване видання “Прав-Да!”, а його засновником вказаний Самарський Сергій Вікторович.

Liked the article?
Help us be even more cool!