ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сепаратисти захопили Донецьку ОДТРК і телевежу

27.04.2014, 23:26

27 квітня над будівлею Донецької обласної телерадіокомпанії підняли прапор самопроголошеної Донецької народної республіки (ДНР), повідомляє Остров.

Прихильники ДНР після мітингу на підтримку референдуму пройшли по проїжджій частині центральної вулиці Донецька, по шляху зриваючи з флаштоков біля будівель національні прапори України. Вони підійшли до будівлі Донецької обласної телерадіокомпанії, біля якого знаходилося незначна кількість силовиків і скандували: «Ганьба продажним ЗМІ» та «Республіка».

Один з чоловіків, які очолюють ходу, сказав, звертаючись до присутніх, що «ми зараз увійдемо, але нічого не ламайте». Частина мітингувальників зайшла в будівлю телерадіокомпанії, інші залишилися на вулиці.

Пізніше з будівлі вийшов один з представників сепаратистів і заявив: "Зараз фахівці працюють над тим, щоб до вечора на "27 каналі" запустити канал Донецької народної республіки". У приміщення телерадіокомпанії занесли супутникову тарілку і якісь пакети.

Сепаратисти заявили, що мають намір відключити українські канали і включити російські. Вхід до будівлі охороняють чоловіки з нашивками "Оплот". "Телеканал наш" , - заявив один з прихильників ДНР.

Як відомо, Донецька ОДТРК знаходиться за адресою вул. Куйбишева, 61 у Донецьку. За цією ж адресою розташовані Донецька філія Концерну РРТ і телевежа.

Нагадаємо, 7 квітня невідомі озброєні чоловіки намагалися захопити Донецьку ОДТРК.

Liked the article?
Help us be even more cool!