ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ заблокувала 10 антиукраїнських сайтів, створених російською спецслужбою

12.07.2017, 11:00

Служба безпеки України заблокувала 10 сайтів, які Росія використовувала як елемент гібридної війни для дестабілізації ситуації в Україні. Про це повідомляється на сайті СБУ.

“СБУ попередила черговий епізод гібридної агресії Російської Федерації проти України. Зірвано наміри іноземної спецслужби використати мережу з понад десяти інтернет-сайтів для поширення серед українців російської пропаганди та деструктивних матеріалів, що містять окремі заклики до скоєння злочинів, розслідування яких віднесено до компетенції органів державної безпеки”, - зазначили у спецслужбі.

Встановлено, що наприкінці 2014 року під час перебування громадянина України на заробітках у Росії у нього було викрадено паспорт на залізничному вокзалі Воронежа перед самим поверненням додому.

Як повідомляє СБУ, за викраденим у заробітчанина паспортом російська спецслужба зареєструвала більше десяти інтернет-сайтів, які СБУ заблокувала. Громадянин України відмовився від роботи в РФ через загрозу провокацій російських спецслужб.

Liked the article?
Help us be even more cool!