ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ приймає пропозиції громадськості з протидії російській інформаційній агресії

27.06.2017, 15:00

У Службі безпеки України створено робочу групу для опрацювання пропозицій громадськості, які надходять у рамках ініціативи голови СБУ Василя Грицака щодо підготовки необхідних змін до законодавства України з метою надання адекватної правової оцінки всім формам і методам гібридної війни РФ проти України. Про це повідомляється на сайті СБУ.

“Найближчим часом Службою планується організація декількох публічних комунікаційних майданчиків для спільного обговорення надісланих пропозицій за участю представників громадськості, фахівців-експертів, науковців, представників медіа, профільних органів державної влади тощо”, - йдеться у повідомленні.

СБУ нагадала, що кожен може залишати свої пропозиції на спеціально створеній сторінці у Facebook https://www.facebook.com/platformazmin/ чи надіслати на електронну пошту [email protected].

Як наголосив Грицак, “адекватна відсіч ворогу вимагає рішучих спільних дій, поєднання сили права та сили громадської думки як зброї проти російської агресії в інформаційному просторі”.

Як повідомляв ІМІ, 15 червня голова СБУ Василь Грицак запропонував ввести кримінальну відповідальність за російську пропаганду в інформаційному просторі.

Liked the article?
Help us be even more cool!