ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російський РЕН ТВ заявляє, що на Луганщині контужені їх кореспондент і оператор

01.07.2014, 14:27

Російський телеканал РЕН ТВ повідомляє, що спецкор Денис Кулага й оператор Вадим Юдін були контужені під час обстрілу поряд із селищем Ізварино в Луганській області. Про це повідомляє “Телекритика” з посиланням на інформацію РЕН ТВ у Twitter.

“Спеціальний кореспондент РЕН ТВ Денис Кулага і телеоператор Вадим Юдін потрапили під обстріл поряд із селищем Ізварино в Луганській області, за кілометр від російсько-українського кордону», - повідомляється в Twitter телеканалу РЕН ТВ.

За версією РЕН ТВ, поруч із журналістами нібито вибухнув снаряд, імовірно випущений з гаубиці. Денис Кулага контужений, він нічого не чує, з вух іде кров. Контузію отримав і оператор.

Канал РЕН ТВ стверджує, що знімальна група потрапила під обстріл українських військових. «Все відбулося, коли наша знімальна група працювала на території птахофабрики, за якою українські військові відкрили вогонь з мінометів. Четверо співробітників постраждали, двоє з них зараз у важкому стані», - зазначається у повідомленні РЕН ТВ.

За даними Lenta.Ru, поранених доправляють до лікарні.

У прес-центрі Антитерористичної операції «Телекритиці» повідомили, що готові будуть надати інформацію про цей інцидент з російськими журналістами за декілька годин.

Liked the article?
Help us be even more cool!