ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські ЗМІ залучають для створення фейкових новин у зоні ООС – Міноборони

03.09.2018, 16:18
Фото - krymr.com

На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей т.зв. військовослужбовці російських окупаційних військ здійснювали провокаційні обстріли позицій підрозділів Об’єднаний сил, координуючи свої дії з прибулими російськими знімальними групами.  Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк під час брифінгу, йдеться на сайті Міністерства оборони.

Згідно з повідомленням, на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, у тому числі на передових позиціях з’єднань і частин 1 та 2 АК ЗС РФ, активізувалася робота представників пропагандистських російських засобів масової інформації з метою підготування неправдивих та викривлених матеріалів щодо України та її Збройних сил.

“Для фабрикування фейкових відеоматеріалів т.зв. військовослужбовці російських окупаційних військ здійснювали провокаційні обстріли позицій підрозділів Об’єднаних сил, координуючи свої дії з прибулими російськими знімальними групами. Сфабриковані у такий спосіб репортажі подавалися на затвердження спеціальній комісії російських пропагандистів, які прибули з Росії напередодні вбивства О. Захарченка”, – йдеться в повідомленні.

Liked the article?
Help us be even more cool!