ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російська журналістка звинуватила режисера - депутата Держдуми у домаганнях

14.03.2018, 15:59
Фото - Фейсбук Дарина Комарова / Медуза

Чебоксарська журналістка Дарина Комарова розповіла в соцмережах про домагання з боку режисера і депутата Держдуми РФ Станіслава Говорухіна. Про це повідомляють Українські новини з посиланням на російське видання Meduza.

За словами Комарової, взимку 2012 року вона робила матеріал для місцевої газети “Прогород”. Говорухін тоді агітував за Володимира Путіна в рамках його передвиборчої кампанії та їздив містами.

“Ми не писали про політику, але мені було важливо дізнатися його ставлення до виборів, чи піде він сам на вибори, що він любить поїсти... загалом, такі питання - ні про що і про все”, - розповіла журналістам Комарова.

Інтерв'ю проходило в ресторані національної кухні. Дівчину відвели в окрему кімнату, щоб вона спокійно могла ставити запитання.

“Коли я зайшла, він відразу подивився на мої ноги і сказав: “Які гарні ноги, як у українок”. Не знаю, чому таке порівняння, - вам, чоловікам, видніше... Я почала ставити йому запитання. Він паралельно починав відповідати і, сказавши пару речень, раптом змінив тему. Дослівно я не пам'ятаю, що він сказав, але зміст такий: “У тебе такі гарні ноги, ти не могла б зняти колготки? Зніми їх, будь ласка, і походи біля мене з одного кута в інший. Я б відповідав на твої питання і дивився б на твої ноги”, - підкреслила журналістка.

За її словами, вона відмовилася це робити. “Бачачи, як він кашляє, я відповіла: “Вибачте, я, напевно, захворію, краще я цього робити не буду”. Потім ще кілька питань поставила, і він каже: “Давай продовжимо інтерв'ю в іншому місці. Вип'ємо вина, проведемо цю ніч разом. Ти б хотіла знятися в моєму кінопроекті? У мене знімаються дуже гарні дівчата”, - сказала вона.

Журналістка заявила, що про це й мови бути не може, а він почав її шантажувати, що в такому випадку інтерв'ю не буде. “Тоді я сказала, що якщо він не продовжить зі мною спілкуватися, я влаштую скандал і як журналіст про це напишу. Оскільки вівся диктофонний запис, це все ж, мабуть, його зупинило. Після цього я кілька запитань всього поставила. Вийшов у результаті маленький матеріал ні про що”, - констатувала Комарова.

Зараз диктофонного запису у журналістки немає. Вона вирішила підтримати своїм постом журналісток, до яких чіплявся депутат Держдуми Росії Леонід Слуцький і яким у результаті ніхто не повірив і сказав, що вони придумали історії.

Сам Говорухін заявив виданню, що не пам'ятає подібного інциденту і не впевнений, що їздив у 2012 році в Чебоксари. Проте, зауважує редакція, насправді він їздив.

Як повідомляв ІМІ, на початку березня журналістка російської служби BBC Фаріда Рустамова відкрито звинуватила в сексуальних домаганнях депутата Державної думи Росії від ЛДПР Леоніда Слуцького.Фаріда Рустамова стала третьою дівчиною, що відкрито звинуватила депутата фракції “ЛДПР” в сексуальних домаганнях. Раніше про схожі ситуації заявили заступниця головного редактора телеканалу RTVI Катерина Котрікадзе і продюсерка телеканалу “Дождь” Дар’я Жук.У кінці лютого телеканал “Дождь” повідомив про те, що щонайменше три журналістки анонімно звинуватили Слуцького в домаганнях.Сам Слуцький заперечує звинувачення і називає їх “маячнею”. Лідер ЛДПР Володимир Жириновський пообіцяв перевірити ці повідомлення, наголосивши, що не вважає нормальною таку поведінку.

Liked the article?
Help us be even more cool!