ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Редактор видання "Сьогодні в Сєвєродонецьку" заявляє про погрози і просить міліцію його захистити

25.06.2014, 13:37

Редактор видання «Сьогодні в Сєвєродонецьку», голова обласного відділення Комітету виборців України Олексій Свєтіков заявляє про погрози, що надходять на його адресу, і просить правоохоронців зайнятися розслідуванням цих фактів. Про це Свєтіков повідомив ІМІ.

Відповідне звернення  він направив до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

За словами Свєтікова, йому погрожує людина, яка представляється як Андрій Лавін - «керівник прес-служби штабу армії південний схід» з Сєвєродонецька.

Зокрема, як розповів журналіст, 27 травня Лавін в Сєвєродонецьку в досить різкій формі висловив незадоволення змістом інтернет-газети «Сьогодні в Сєвєродонецьку».

«Цю бесіду я сприйняв як загрозу, і щоб виключити ризик фізичної розправи для себе і працюючих зі мною журналістів, переніс редакцію в місто Київ», - зазначив Олексій Свєтіков.

Але 7 червня, приблизно о 23.30, з телефону 0502903105 йому зателефонував чоловік, який представився як Андрій Лавін. Як розповів журналіст, висловлюючи невдоволення змістом інтернет-газети «Сьогодні в Сєвєродонецьку», використовуючи ненормативну лексику, він заявив, що знає, де той зупинився в Києві, «приїде і особисто вчинить дії, пов'язані з фізичним насильством і нанесенням шкоди здоров'ю».

А 24 червня в 9.49 з телефону 0502903105 журналісту знову зателефонував чоловік, який представився як Андрій Лавін.

«Сказав, що він поруч, у Києві і запропонував зустрітися. А коли я від зустрічі відмовився, заявив, що я собі підписав вирок і щоб боявся власної тіні», - розповів Свєтіков.

Журналіст просить правоохоронців провести перевірку за викладеними фактами і притягнути до відповідальності осіб, які порушили закон.

Нагадаємо, наприкінці травня редакція інтернет-видання «Сегодня в Северодонецке» вимушена була переїхати з Сєверодонецька Луганської області до Києва через тиск представників штабу Армії Південно-Схід.

Раніше Олексій Свєтіков повідомив, що у кінці травня в Сєвєродонецьку (Луганська обл.) відбулася «зачистка» місцевого інформаційного сектора Інтернету.

На фото - Олексій Свєтіков, фото - «Луганськ.Коментарі»

Liked the article?
Help us be even more cool!