ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Райрада на Волині не відповідає на запити журналіста

10.07.2017, 16:34

Камінь-Каширська районна рада Волинської області не відповідає на запити журналістів про ремонт сесійної ради. Про це повідомляє “Доступ до правди” з посиланням на журналіста Богдана Ліпича.

Запитувач просив надати інформацію, що стосується ремонту сесійної зали в адмінприміщенні Камінь-Каширської райради у 2016 році.

У запиті журналіст намагався уточнити, на які потреби були витрачені кошти, та просив долучити до відповідні нормативно-правові акти, зокрема розпорядження голови районної ради. Також журналіст цікавився інформацією про виділення коштів на ремонт сесійної зали у 2017 році (а саме на придбання системи голосування). У третьому запиті журналіст просив надати копію Регламенту районної ради, оскільки не знайшов відповідний документ на сайті.

Запити надіслані на адресу електронної пошти [email protected] 1 червня 2017 року, але райрада дотепер не надала офіційної відповіді.

Окрім того, журналіст розповів, що намагався подати запит в усній формі, що чітко регламентовано частиною 3 статті 19 Закону України “Про доступ до публічної інформації”. За словами журналіста, голова райради Віктор Сус відмовився приймати такий запит та вимагав подати його в письмовій формі.

Видання намагалося з’ясувати, чи отримала райрада запити та чому не відповідає, але на електронні листи та дзвінки у раді не відповіли.

Liked the article?
Help us be even more cool!