ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Радіо Вести" повідомило про трансформування та кадрові зміни

03.04.2018, 15:48

Медіахолдинг “Вести Украина” повідомляє про трансформування FM-мовлення, зміну редакційної політики та кадрові зміни. Про це йдеться на сайті “Вестей”, інформує “Детектор медіа”.

“Медіахолдинг “Вести Украина” трансформує FM-мовлення “Радио Вести” в повністю цифровий, мультимедійний проект з пріоритетом відеовиробництва. Це дозволить мінімізувати ризики, пов'язані з державним регулюванням частот”, – пишуть “Вести”.

“У зв'язку з трансформацією і завершенням термінів контрактів" відбулися також зміни в команді радіостанції. Зокрема, припинена співпраця з шеф-редактором радіостанції Андрієм Бліновим.

Також радіостанція повідомляє про припинення співпраці ще з деякими співробітниками радіостанції: Олександром Сотниковуим, Юрієм Калашниковим, Вадимом Плачиндою.

Реалізацією проекту з трансформації займатиметься Марина Бердичевська, яка до цього була автором та ведучою програм “Радио Вести”.

Як повідомила “Детектору медіа” Бердичевська, вона очолила нову мультимедійну редакцію, яка включає в себе сайт, газету та процес трансформування радіо. “Буде повна трансформація, включаючи зміни в колективі”, - сказала вона.

Беричевська уточнила, що “Радио Вести” припинило співпрацю не з усією командою, а з її частиною: “Тільки з частиною колективу (радіостанція припинила співпрацю - ред.). Але це не пов'язано з їхнім професіоналізмом. Ми вдячні всім колегам, просто радіо змінює формат, і 10-годинної лінійки мовлення в FM-форматі поки не буде”.

Бердичевська наголосила на тому, що радіостанція повністю змінює редакційну політику. “Ми докорінно змінюємо редполітіку та стаємо об'єктивним, незаангажованим журналістським проектом, спрямованим насамперед на розвиток діджитал-формату, – розказала вона. – Ми об'єднуємо всі редакції навколо нового конвергентного проекту, який буде використовувати всі можливі формати: новини, стрім, інтерв'ю, коментарі, лонгріди, аудіо- та відеопідкасти. Нова редполітіка буде представлена ​​після 10-го числа. Зараз займаюся її розробкою. Три кити: об'єктивність, оперативність, якість”.

Liked the article?
Help us be even more cool!