ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Радіо Свобода заявляє, що бойовик "ДНР" погрожує журналістам Донбас.Реалії

04.12.2017, 14:47
Фото - Радіо Свобода

Радіо Свобода заявляє, що сербський бойовик Деян Берич, який воював на Донбасі на стороні “ДНР”, почав відкрито погрожувати журналістам Донбас.Реалії (проект Радіо Свобода).

Як повідомляє видання, погрожувати Берич почав після публікації матеріалу Донбас.Реалії. Так, 22 жовтня на сайті Радіо Свобода був опублікований матеріал журналістів Донбас.Реалії Андрія Стельмаха і Павла Холодова “Сербські найманці на Донбасі: як Росія вербує сербів у ряди бойовиків”. Зокрема, йшлася розповідь про громадянина Сербії Деяна Берича, який воював у складі угруповання “ДНР” та про якого часто робить сюжети російське телебачення.

Журналісти Радіо Свобода приїхали у Сербію в село Путінці – на батьківщину Берича і зробили про нього сюжет. Зокрема, з’ясували, що його фірма, яка займається заміною вікон, загрузла в боргах, а також, що до поїздки на Донбас Берич працював на олімпійському будівництві в Сочі.

Приїзд журналістів Радіо Свобода в рідне село сербського снайпера розлютив його. У відповідь він розмістив у Youtube відеозвернення з погрозами: “Ви дорого заплатите за кожну брехню, яку ви сказали”.

Сербський бойовик Деян Берич передає «привіт» уряду Сербії (справа)

Як пише видання, у своєму десятихвилинному ролику Берич багато погрожував журналістам: “Якщо справа дійде до цього, влада Сербії зміниться, панове зі “Свободи”, які там були, ви заплатите за це”.

Нагадаємо, цього року Сербія виступила проти продовження санкцій для Росії. А також приймала делегацію з анексованого Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!