ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Радіо "Ера" переоформило ліцензії і мовитиме з позивним "НВ Радіо"

22.02.2018, 16:23

ТОВ “Телерадіокомпанія “Радіо-Ера” (Київ) переоформило дві ліцензії на мовлення у зв’язку зі зміною позивних, складу редакційної ради, програмної концепції мовлення, організаційно-технічних зобов’язань, власників, пов’язаних осіб, місцезнаходження компанії. Відтепер в ефірі звучатиме позивний “НВ Радіо”, повідомляється на сайті Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Згідно з повідомленням, формат радіо - інформаційно-просвітницький. Загальний обсяг мовлення становитиме 24 години на добу; частка програм (передач) власного виробництва: 18 годин 54 хвилини на добу - 78,75%; мінімальна частка національного аудіовізуального продукту (у тому числі власного виробництва): 19 годин 16 хвилин на добу - 80,28%.

Обсяг частки пісень державною мовою: не менше 25% державною мовою, не менше 60% іноземними мовами, які є офіційними мовами Європейського союзу, як це передбачено нормами законодавства; максимальна частка аудіовізуальної продукції іноземного виробництва: 4 години 44 хвилини на добу - 19,72%.

У редакційну раду увійшли В. Сич, В. Калниш, О. Пасховер,  І. Сінченко, О. Куришко, Ю. Пустовіт.

Як повідомили представники мовника, це буде нове, якісне розмовне радіо з прямоефірними програмами до 15 годин на добу, через кожні дві години звучатимуть новини по 20 хвилин, які не будуть продаватися іншим мовникам, з двома великими інформаційними блоками, авторськими програмами і дискусійним майданчиком, куди будуть запрошуватися фахівці певної галузі. Увесь редакційний матеріал готуватиметься українською мовою, російська звучатиме лише в авторських програмах.

Певний час радіо працюватиме в режимі технічного мовлення (в ефірі програми звучатимуть у запису), а в березні розпочнеться повноцінне мовлення нової команди.

Liked the article?
Help us be even more cool!