ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Представник ОБСЄ планує перевірити свободу слова в Криму

03.11.2017, 16:11
Арлем Дезір. Фото: osce.org

Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Арлем Дезір виявив бажання відвідати анексований Росією Крим для вивчення роботи засобів масової інформації. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу представництва президента України в АР Крим.

“Арлем Дезір виявив бажання відвідати Крим, коли складуться відповідні обставини, заявив про готовність вивчити питання поширення мовлення РФ на материкову територію України, аспекти мови ненависті в контрольованих окупаційною владою друкованих мас-медіа, особливо районного та відомчого рівня, розглянути можливість сприяння представникам кримськотатарських ЗМІ в організації незалежного і неупередженого мовлення”, - йдеться в повідомленні.

Також Дезіре наголосив, що в окупованому Криму тривають репресії щодо деяких активістів-стримерів, діє заборона на незалежне висвітлення подій, а також витісняються всі найбільші кримськотатарські медіа.

У свою чергу представник президента України в АР Крим Борис Бабин відзначив факт будівництва окупаційною владою Криму нової ретрансляційні вежі поблизу м. Джанкой, з метою поширення мовлення з окупованого Криму на значну частину материкової території України, що українська сторона розглядає як загрозу інформаційній безпеці.

Liked the article?
Help us be even more cool!