ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Помер поранений журналіст ВГТРК та загинув звукорежисер телеканалу

17.06.2014, 15:03

Кореспондент ВГТРК Ігор Корнелюк, який 17 червня отримав важке поранення під час мінометного обстрілу селища Мирний під Луганськом, помер на операційному столі. Про це повідомив заступник головного лікаря Луганської обласної клінічної лікарні Сергій Бабенко, пише Комсомольская правда.

Оператор, який потрапив разом з Корнелюком, під обстріл, не постраждав.

Також видання інформує з посиланням на ВГТРК, під обстрілом загинув звукорежисер телеканалу Антон Волошин.

Інформацію про смерть кореспондента ВГТРК Ігоря Корнелюка луганському кореспонденту ІМІ підтвердив головний лікар Луганської обласної клінічної лікарні підтвердив Федір Соляник. За його словами, журналіст помер від тяжкого вогнестрільного поранення. Іншої інформації він не надав.

Оператор телеканалу Віктор Денисов, що залишився в живих, розповів в ефірі телеканалу «Росія 24» обставини події, повідомляє Lenta.ru.

«Шлях проходив через дорогу, покриту асфальтом, з цього якраз асфальту вздовж дороги знаходилися міни, я побіг не до наших хлопців, які були приховані в метрах 200 за дорогою, а побіг до ополченця, якого поранили і до біженців», - розповів Денисов.

За його словами, один з ополченців підняв руку, щоб вказати біженцям безпечний шлях. У цей момент недалеко від нього розірвався снаряд. «На дорозі весь час розривалися міни, оскільки долітали до нас, це було в 100-150 метрах, біженцям допомогли ополченці, посадили їх в машину і відвезли в центр міста», - додав Денисов.

Нагадаємо, РІА Новини з посиланням на керівника прес-служби так званої Луганської народної республіки Володимира Іногородського повідомили, що 17 червня кореспондент ВГТРК Ігор Корнелюк отримав важке поранення під час мінометного обстрілу селища Мирний під Луганськом.

Також була інформація про те, що один журналіст загинув.

На фото Ігор Корнелюк, фото - Комсомольская правда

Liked the article?
Help us be even more cool!