ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Польська журналістка, яка пише з АТО, заявляє про погрози

07.09.2015, 16:09

Польська журналістка, репортерка видання "Tygodnik powszechny" ("Тиґоднік повшехни") Моніка Андрушевська, яка робить репортажі з зони АТО, заявляє про погрози на її адресу з боку невідомих. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

"Недавно знову мені писали нахальні молодики. Я хотіла когось запросити на каву, але на жаль ніхто з них не використовує справжній профіль. Більше того мають тенденцію швидко ці профілі ліквідувати, не даючи мені шансів довше поговорити. Маю враження, що молодики особливо активізуються, коли я перебуваю в АТО. Їх є багато, всі скорше за все дуже молоді, жоден не грішить розумом чи орфографією”, - написала вона.

При цьому журналістка навела приклади погроз: "Бандерівська курва, не повертайся більше до Польщі", "Ти ворог польського народу, повинні тебе розстріляти за Зраду!", "Будеш дуже по-дурному виглядати, коли через 2-3 роки після закінчення громадянської війни ті самі люди почнуть розкладати міни-розтяжки в.. нашому Перемишлі". "Зробимо тобі таку могилу, як у Вільдштейна, тільки справжню". "Ти полька чи українка, якщо вихваляєш скурвих синів із УПА???" "Маю надію, що твої бандерівці принаймні добре тебе відтрахали", "Чи є у вас честь взагалі, коли підтримуєте УПА, яке вбиває польські і російські діти?". З цікавіших "Львів і Перемишль це ПОЛЬЩА" (цікаво, що хлоп не бачив мабуть сучасної мапи Польщі і серйозно не знає, де тепер є Перемишль).

“І так далі. Такий ранок, кава, дощ, читаю собі”, - написала вона.

У коментарі ІМІ Андрушевська зазначила, що “ми вже до того звикли”. За її словами, таких коментаторів є маса, вона називає їх тролями. “Це наша ціна за те, що ми підтримуємо Україну”, - сказала вона.

Також вона вважає, що частина цих коментаторів є російськими (або оплачувані Кремлем), оскільки їхні повідомлення скорше за все перекладені гугл-транслейтом.

Фото: "Фейсбук" Моніки Андрушевської

Liked the article?
Help us be even more cool!