ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу за фактом побиття полтавської журналістки

26.03.2018, 11:01

За фактом побиття журналістки полтавської газети “Хроніки громад” Ольги Гунжель у приміщенні Бутенківської сільської ради поліція відкрила провадження за ст. 345-1 ("Погроза або насильство щодо журналіста") Кримінального кодексу України. Про це повідомив начальник відділу комунікацій ГУНП в Полтавській області Юрій Сулаєв, інформує “Детектор медіа”.

“23 березня відкрито кримінальне провадження за статтею 345-1. Це злочин проти журналіста. В рамках цього провадження будуть встановлені всі обставини даної події та надана юридична і правова оцінка діям сторін конфлікту”, – сказав він.

Сулаєв зазначив, що будь-який журналіст під час виконання свого професійного обов’язку має себе ідентифікувати – мати при собі відповідне посвідчення, бейдж, жилет. “Щоб люди знали, що за побиття журналіста передбачене таке саме покарання, як за побиття правоохоронця, співробітника СБУ”, - сказав він.

Як повідомляв ІМІ, 23 березня у приміщенні Бутенківської сільської ради (Полтавська область) на журналістку місцевої газети “Хроніки громад” Ольгу Гунжель напали співробітники сільради. Внаслідок чого у журналістки діагностовано перелом кісток носу та черепно-мозкову травму.

Liked the article?
Help us be even more cool!