ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу за 171 ст. за фактом побиття волинських журналістів

23.04.2018, 12:16

Працівники Головного управління Національної поліції Тернопільської області відкрили кримінальне провадження за статтею 171 ККУ ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів") за фактом побиття журналістів інтернет-видання “Волинь24” Сергія Шаповала та оператора 12 каналу Романа Харченка. Про це повідомляється на сайті Головного управління Нацполіції Тернопільської області.

Повідомлення про побиття журналістів поліція отримала 20 квітня близько 14:00 від лікарів. Інцидент стався в Теребовлянському районі.

“Журналіст інтернет-видання “Волинь24” та оператор 12 каналу з Луцька зайшли на територію одного з приватних підприємств і під час зйомок, як вони стверджують, на них напав один із працівників установи. Потерпілі кажуть, що виконували редакційне завдання щодо викриття роботи нелегальних заправних станцій Західного реґіону”, – йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, у знімальної групи легкі тілесні ушкодження. Їх направили на проходження судово-медичної експертизи.

Триває слідство.  

Як повідомляв ІМІ, 20 квітня у смт Дружба (Тернопільщина) на підприємстві ПП АП “Агро-дружба” побили журналіста відділу розслідувань порталу “Волинь24” Сергія Шаповала та оператора 12 каналу Романа Харченка під час розслідування нелегального продажу дизельного пального.

Сергій Шаповал розповів, що напав на них директор підприємства ПП АП “Дружба” Роман Когут зі своїм помічником.

Liked the article?
Help us be even more cool!