ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція Словаччини затримала підозрюваного у вбивстві журналіста

01.03.2018, 10:45
Фото - idnes.cz

У Словаччині поліція провела кілька рейдів і затримала одну людину у зв'язку зі вбивством журналіста Яна Кучака і його дівчини. Про це повідомив глава поліції Тібор Гашпар, повідомляє РБК-Україна з посиланням на словацьке агентство Aktuality.sk.

“Вночі в районі села Велька Мача були проведені заходи правоохоронців, пов'язані з інформацією про інші злочини”, - повідомив глава поліції.

Він додав, що у поліції з'явилася інформація про те, що нібито 23 лютого чули, як дві людини, яких вже давно підозрювали у скоєнні пов'язаних з наркотиками злочинів, говорили про те, що мають взяти зброю і їхати в село Велька Мача, де жив журналіст. Один із місцевих жителів повідомив, що бачив принаймні одну людину, яка перебігла по земельній ділянці 23 лютого, перелізла через паркан і сіла в машину. Під час проведених поліцією заходів були також вилучені боєприпаси і зброя.

Як повідомляв ІМІ, 26 лютого у Словаччині вбили 27-річного журналіста видання Aktualít Яна Кучака та його дівчину. Їх знайшли застреленими у помешканні в населеному пункті Велка Мача неподалік міста Трнава.

Найбільш вірогідним мотивом убивці правоохоронці вважають професійну діяльність журналіста.

Уряд Словаччини запропонував 1 млн євро за інформацію, яка допоможе у розслідуванні вбивства журналіста.

Колега Яна Кучака журналіст Том Ніколсон розповів, що Ян Кучак розслідував випадки шахрайства з грошима європейських фондів і можливу причетність до цього італійського мафіозного клану “Ндрангета”.

Міністр культури Словаччини Марек Мадарич подав у відставку після вбивства журналіста-розслідувача Яна Кучака

Liked the article?
Help us be even more cool!