ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під час відключень світла журналісти можуть працювати в 10 Медіабазах ІМІ. Перелік (уточнено)

Ілюстрація ІМІ
Ілюстрація ІМІ

Уточнення стосується кількості Медіабаз – 10 хабів та одна точка видавання обладнання.

У звʼязку з імовірними відключеннями електроенергії через російські обстріли української енергосистеми Інститут масової інформації нагадує медійникам, що вони можуть працювати в регіональних хабах ІМІ “Медіабаза”. 

У Медіабазах є місце для роботи з електрикою, безперебійним інтернетом, чаєм або кавою. Також у регіональних хабах для медіа ви можете взяти в користування павербанки та інше обладнання. 

Медіабази ІМІ є в 11 регіонах України. Щоб скористатися їхніми послугами, необхідно написати відповідному координатору у фейсбуці:

Зверніть увагу, що в Херсоні Медіабаза працює лише як точка видавання обладнання.

За потреби ви можете звернутися до всеукраїнського координатора Медіабаз Павла Лісниченка за номером 050 594 20 58 або написати на електронну пошту [email protected].

Якщо в медійників є потреба в бронежилетах, касках, аптечках, павербанках або іншому обладнанні, можна звернутися до координатора Медіабази у своєму регіоні або заповнити гугл-форму.

Чому можуть бути відключення електроенергії

Нагадаємо, після російської масованої атаки по українській енергосистемі можливі відключення електроенергії сьогодні, 8 травня, для промислових споживачів у період із 18-ї до 23-ї години. Є ймовірність відключень побутових споживачів.

У ніч на 8 травня 2024 року російські війська завдали комбінованого удару ракетами різних типів та ударними БпЛА. Сили оборони знищили 59 повітряних цілей, зокрема 39 ракет та 21 БпЛА. Загалом противник застосував 76 засобів повітряного нападу – 55 ракет та 21 ударний безпілотник.

Російський удар припав на українську енергосистему. Це обʼєкти енергетичної інфраструктури у Вінницькій, Запорізькій, Івано-Франківській, Кіровоградській і Полтавській областях.

Liked the article?
Help us be even more cool!