ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Терористи вивезли головреда "Вечернего Донецка" у невідомому напрямку

02.06.2014, 13:51

Озброєні бойовики, які сьогодні увійшли до видавництва "Донеччина" у Донецьку, заблокували редакцію газети "Вечерний Донецк". Головного редактора Леоніда Лапу вивезли у невідомому напрямку. Про це повідомляє Остров з посиланням на співробітників редакції та очевидців та у себе в Твіттері.

“У камуфляжі, озброєні автоматами, серед них багато осіб неслов'янської зовнішності. Вимагають зустрічі з головним редактором. Працівників попросили не залишати кабінети, не користуватися комп'ютерами і телефонами”, - розповів співрозмовник видання.

Як повідомляє видання з посиланням на власні джерела, головних редакторів газет "Вечерний Донецк” і “Донбасс", а також одного із заступників вивезли з будівлі, де розташовані редакції, в невідомому напрямку.

“Невідомі у камуфляжі з автоматичною зброєю, що увійшли в будівлю, взяли в заручники, після чого вивезли в невідомому напрямку головного редактора "Донбасса" Олександра Брижа, його зама Андрія Кривцуна та головного редактора “Вечернего Донецка” Леоніда Лапу”, - розповів співрозмовник агентства.

Газета "Вечерний Донецк" входить до медіахолдингу, що належить компанії СКМ Ріната Ахметова.

За інформацією джерела «Телекритики», всі троє нині перебувають у будівлі Донецької облдержадміністрації, де у полоні кілька тижнів перебував волинський журналіст Сергій Шаповал.

Нагадаємо, 2 червня близько 12:30 до будівлі видавництва "Донеччина" прибули озброєні люди і заявиили, що беруть видавництво "під охорону".

У видавництві "Донеччина" друкуються такі авторитетні газети як "Донбасс", "Вечерний Донецк", "Аргументы недели".

Озброєні бойовики, які увійшли до видавництва "Донеччина", вивели з будівлі головного редактора газети “Донбасс” Олександра Брижа у невідомому напрямку.

Liked the article?
Help us be even more cool!