ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Охорона Труханова побила журналіста ВВС

24.04.2018, 11:31
Фото – ВВС

Охоронці і прихильники мера Одеси Геннадія Труханова побили журналіста ВВС Енді Веріті, який розслідував незаконну купівлю "українськими гангстерами" нерухомості в Лондоні, повідомляє "Обозреватель" з посиланням на ВВС.

"Розслідування BBC показало, як організована банда таємно інвестувала мільйони фунтів у Великобританії", - сказано в сюжеті ВВС .

Під час розслідування журналіст звернувся до Геннадія Труханова за коментарем. У відповідь охоронці і прихильники одеського мера агресивно відреагували. На відео видно, як журналіста відтіснили від мера і збили його з ніг. Веріті також заявив, що його вдарили ногою в пах.

Крім того, невідомий у чорній формі без розпізнавальних знаків, схожій на форму "тітушок", які охороняли Труханова на суді, перешкоджав зйомці, закриваючи камеру рукою.

Нагадаємо, 23 квітня ВВС з посиланням на документи The Paradise Papers провело розслідування та повідомило, що міський голова Одеси Геннадій Труханов був членом злочинного угрупування з Одеси та мав великі частки у чотирьох офшорних компаніях в податкових гаванях Великої Британії. За інформацією видання, дана злочинна банда заробляла гроші на нафтовій промисловості. Юридична компанія Appleby, яка надає офшорні послуги, стала частиною фінансових махінацій банди. Так, бухгалтер із Лондона Александер Попівкер (Alexander Popivker) керував офшорними компаніями Rubicon Group за допомогою Appleby. Саме ці компанії використовували члени банди із Одеси. Водночас Попівкер одружений на сестрі "боса" угрупування з Одеси Олександра Енгерта.

Liked the article?
Help us be even more cool!