ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

New York Times опублікувала анонімну колонку працівника Білого дому

07.09.2018, 12:48
Фото - скріншот з nytimes.com

Американська газета New York Times опублікувала анонімну колонку працівника Білого дому. Газета каже, що автором тексту є високопосадовець у адміністрації Трампа, але було вирішено не розголошувати його ім’я, повідомляє “Детектор медіа”.

У колонці йдеться про те, що у адміністрації президента США Дональда Трампа є “багато високопосадовців, які старанно працюють, щоб не дати йому втілити частину програми та його найгірші ідеї”.

За словами аноніма, ці працівники не є “лівими”, вони лише хочуть бачити Америку безпечною й успішною. А президент, на його думку, діє таким чином, що завдає шкоди “здоров’ю республіки”.

“Транслюючи дешевий лозунг про те, що “преса є ворогом народу”, Трамп є антинародним та антидемократичним”, – каже автор колонки.

Він пише, що працівники адміністрації намагаються вести подвійну політику, схиляючи Трампа до правильних рішень. Прикладом може бути закордонна політика. Президент США начебто є прихильником авторитарних режимів, як у Росії чи Північній Кореї. У колонці зазначається, що Трамп неохоче “виганяв російських шпигунів як покарання за отруєння колишнього російського шпигуна [Скрипаля] у Великобританії”.

“Це може бути слабкою розрадою в цю еру хаосу, але американці мають знати, що "в кімнаті є дорослі". Ми повністю усвідомлюємо, що відбувається. І ми будемо робити те, що є правильним, навіть коли Дональд Трамп цього не робитиме”, – йдеться в колонці.

Як повідомляв ІМІ, 16 серпня понад 330 американських газет вийшли з редакційними статтями на захист свободи преси – у відповідь на нападки президента Дональда Трампа щодо того, що він називає “фальшивими новинами”, та його заяву про те, що журналісти є “ворогами” американського народу.

Liked the article?
Help us be even more cool!