ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомі від імені УНІАН розіслали повідомлення про смерть Януковича

19.12.2018, 17:15

Сьогодні, 19 грудня, невідомі від імені УНІАН розіслали повідомлення про смерть екс-президента Віктора Януковича. Редакція попереджає, що це провокація і не має жодного стосунку до розсилання даного повідомлення.

“19 грудня ряд редакцій українських ЗМІ отримав електронний лист з адреси [email protected] з текстом, в якому йдеться про те, що в московській лікарні помер екс-президент України Віктор Янукович. При цьому, у підписі до даного повідомлення були вказані фактична адреса редакції ТОВ “УНІАН” і невідомий нам номер телефону”, - повідомляє редакція.

УНІАН заявляє, що не має жодного стосунку до розсилання даного повідомлення. “Електронна адреса [email protected] ніяк не пов'язана з УНІАН і не керується редакцією або іншими підрозділами Компанії, а наше інформаційне агентство для розсилок використовує тільки електронні адреси з домену unian.net”, - йдеться у повідомленні.

УНІАН просить колег бути пильними: “можливо, успішне проведення Об'єднавчого Собору православних церков не дає спокою нездоровим людям з-за поребрика, а, можливо, комусь не комфортно через наші новини про корупціонерів в Україні – саме ці невідомі вирішили зробити фейкову розсилку, прикриваючись брендом саме УНІАН”.

Liked the article?
Help us be even more cool!