ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

НБУ підтвердив продовження оренди приміщень для "1+1 медіа" – гендиректор

28.02.2018, 15:50
Фото - Ліга

Генеральний директор “1+1 медіа” Олександр Ткаченко повідомив, що Національний банк України (НБУ) підтвердив медіагрупі продовження оренди будівлі ТОВ “Поділ Нерухомість” на вул. Кирилівській, 23, у Києві, де розташовані офіси “1+1 медіа” та телеканалу "ТЕТ". Про це він сказав в інтерв’ю Ліга.net, повідомляє “Детектор медіа”.

“Ви знаєте, у нас немає проблеми з офісом. Нещодавно НБУ підтвердив продовження оренди цієї будівлі. І ще: з моменту в'їзду в цю будівлю ми називаємо його “наш будиночок”, а не офіс, і переїжджати в інший не маємо наміру”, – сказав він.

За словами Ткаченка, оренду підтверджено на три роки, але медіагрупа буде її продовжувати.

Нагадаємо, 6 вересня 2017 року стало відомо, що у справі про розкрадання коштів у Приватбанку 28 серпня 2017 року Печерський районний суд Києва дозволив слідчому Генеральної прокуратури здійснити огляд будівлі в Києві, де розташований холдинг “1+1 медіа”, у справі про розкрадання коштів у Приватбанку. У медіагрупі це розцінили як спробу тиску.

12 вересня 2017 року прес-служба “1+1 медіа” заявила, що до 25 вересня Національний банк України (НБУ) планує відчуження будівлі ТОВ “Поділ-Нерухомість” (де розташовані офіси “1+1 медіа”) через те, що вона перебуває в якості заставного майна за процедурою рефінансування Приватбанку. Медіагрупа просила Міністерство внутрішніх справ (МВС) забезпечити охорону будівлі.

12 вересня 2017 року НБУ заявив, що не звертався ні до орендаря ТОВ “Телерадіокомпанія “Студія 1+1”, ні до орендодавця ТОВ “Поділ нерухомість” із вимогою звільнити приміщення по вул. Кирилівській, 23”.

13 вересня ТОВ “Поділ Нерухомість” поінформувало, що арешт судом будівлі по вул. Кирилівській, 23, у Києві, де розташовані офіси “1+1 медіа”, не вплине на оренду цих приміщень медіагрупою.

8 вересня Господарський суд міста Києва порушив провадження за позовом ТОВ “Поділ Нерухомість” до НБУ про розірвання договору.

Liked the article?
Help us be even more cool!