ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада зареєструвала кропивницьке друковане видання "Нова газета"

Національна  рада з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала кіровоградське обласне друковане видання “Нова газета”. Про це представникові ІМІ в Кіровоградській області повідомила головна редакторка Інна Тільнова.

За словами медійниці, безпосередньо процес реєстрації тривав досить швидко, хоча й не без певних труднощів. Так, 23 січня лист із паперовими документами видання був доставлений у Київ. Однак того ж дня редакторці зателефонували з Нацради й повідомили, що газетярі заповнили старі зразки документів.

“Виявилося, що в мережі є два сайти Нацради – старий і новий і завантажувати зразки треба з нового. Але чому Нацрада досі не розібралася з цим? Тим паче що, за словами представниці ради, дуже багато редакцій надіслали свої заяви за старими зразками”, – дивується медійниця.

Тим не менш журналісти швидко переробили необхідні документи, надіслали їх уже в сканованому вигляді й сьогодні,  25 січня, отримали бажаний результат – газета офіційно зареєстрована відповідно до чинного медійного законодавства.

Нагадаємо, перше онлайн-видання на Кіровоградщині офіційно зареєстрували ще наприкінці вересня 2023 року. Це було онлайн-медіа “Новий громадянин” з міста Олександрія.

Liked the article?
Help us be even more cool!