ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада оштрафувала 123 ліцензіати за нерозкриття структур власності

03.07.2017, 14:31

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оштрафувала 123 ліцензіати за неподання або несвоєчасне подання регуляторної органу інформації про структуру власності. Загальна сума штрафів становить близько 350 тис. грн. Таке рішення Нацрада ухвалила 29 червня, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу регулятора.

Всі компанії, на які було накладено штраф, не виконали вимог законодавства за поданням до Нацради інформації про свою структуру власності вже другий рік поспіль. Голова регулятора Юрій Артеменко зазначив, що це може стати підставою для непродовження їхніх ліцензій у майбутньому.

Необхідність для суб'єктів інформаційної діяльності в галузі телебачення і радіомовлення щорічно подавати Національній раді інформацію про структуру власності встановлена законом “Про телебачення і радіомовлення”. Порядок подання цієї інформації було затверджено рішенням регуляторного органу, згідно з яким такі відомості подаються до 31 березня.

Закон також передбачає, що за неподання, несвоєчасне подання інформації про структуру власності або надання інформації, що не відповідає дійсності, застосовується штрафна санкція.

Найменша сума штрафу становила 0,14 грн, найбільша - 69 534 грн.

Liked the article?
Help us be even more cool!