ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Нарешті. Я вже почала переживати, що моя русофобія недостатня", - Соколова про оголошення її у розшук в РФ

Українська журналістка, телеведуча Яніна Соколова засмучена, що її лише зараз росіяни оголосили у розшук, і лише у березні 2023 року Росфінмоніторинг додав її до списку "терористів та екстремістів".

Так іронічно у коментарі ІМІ вона відреагувала на цю новину.

"Нарешті. Я вже почала переживати, що моя русофобія недостатня. Тому, я рада, що вони це зробили. Вони звинувачують мене ще у тероризмі, екстремізмі. Безумовно все, що ми робимо з 2014-го, все це не на користь Російській Федерації, а радше категорично навпаки - аби зруйнувати її як державу, як країну-терориста. Всі наші проєкти спрямовані на це. У нас велика аудиторія. 40-50% глядачів нашої проєкту "Вечір..." російською мовою дивляться нас на території Російської Федерації. Ви ж розумієте, що ми розповідаємо правду, висміюємо і робимо маргіналами тих, хто насправді є маргіналами", - зазначила Соколова.

За її словами, останні три місяці її проєкти атакують російські боти. Всі відео YouTube-проєкту "Вечер с Яниной Соколовой" не монетизуються, оскільки на них надійшла велика кількість скарг від ботів.

Як повідомляв ІМІ, 7 серпня стало відомо, що МВС Росії оголосило українську журналістку Яніну Соколову у розшук

Liked the article?
Help us be even more cool!