ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Наприкінці грудня розпочне тестове мовлення телеканал "UA:Донбас"

16.11.2017, 15:29
Фото - bukovyna.tv

30 грудня розпочне тестове мовлення телеканал “UA:Донбас”. До його складу ввійдуть Луганський обласний телеканал ЛОТ і Донецький обласний канал “До ТеБе”. Злиття назв відбулося в рамках реформи Суспільного мовлення. Про це в ефірі радіо “Пульс” повідомив директор регіональної філії ПАТ “НСТУ” Андрій Шаповалов, інформує Суспільне мовлення.

За його словами, постійне мовлення каналу розпочнеться вже з  2018 року. “Це дозволить нам зробити якісний канал на дві області абсолютно іншого ґатунку. Це канал буде національного рівня. І, враховуючи ті проблеми, які об’єднують Луганську і Донецьку область сьогодні, це, можна казати, абсолютно природне поєднання. І переконаний, що це дасть нам тільки позитивний рух і дасть можливість нашим телеглядачам і радіослухачам отримати абсолютно інший варіант висвітлення подій в цих двох на сьогодні буремних регіонах”, - розповів в ефірі Андрій Шаповалов.

За словами Андрія Шаповалова, Луганське обласне радіо “Пульс” і Донецьке обласне радіо “Голос Донбасу” вестимуть мовлення в тому ж режимі, як і сьогодні. В радіомовленні злиття не передбачено. Бо потреби телеглядачів і радіослухачів різняться.

“Радіо воно більш мобільне, більш локальне. І сьогодні формати цих радіостанцій дещо відрізняються. Тому радіо “Пульс” лишиться на Луганщині, “Голос Донбасу” на Донеччині. Тим більше, що сьогодні є можливість посилити наші дві області FM-мовленням. Студія “Голосу Донбасу” знаходиться в Києві, у них є можливість запрошувати в прямі ефіри спікерів: народних депутатів, експертів, міністрів. Такий продукт потрібний. Можливо, що деякі проекти будуть спільними “Пульсу” і “Голосу Донбасу”, - наголосив Андрій Шаповалов.

Нагадаємо, 7 листопада в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців зареєстровані зміни щодо назви Луганської та Донецької філій Національної суспільної телерадіокомпанії України. Адміністративно “UA:Донбас” об’єднує телеканали “До ТеБе” Донецької філії НСТУ, головна редакція якого знаходиться у Краматорську, і ЛОТ Луганської філії НСТУ, який розташований у Севєродонецьку.

У новій структурі буде 357 посад, про це йдеться у протоколі правління НСТУ.

Наразі триває конкурсний відбір менеджера “UA:Донбас” та двох продюсерів для Луганської та Донецької філій Національної суспільної телерадіокомпанії України.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!