ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Закарпатті звільнили лісничого, що погрожував журналістам під час зйомок сюжету

16.11.2017, 13:05
Фото - скріншот з відео Юрія Чудлая

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства (ОУМЛГ) звільнило лісівника, що погрожував 2 листопада місцевим журналістам під час зйомок сюжету про будівництво курорту “Свидовець”. Про це повідомляє “Закарпаття Онлайн” з посиланням на прес-службу Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Майстра лісу Лопухівського лісництва Василя Бангу було звільнено з займаної посади наказом №276К від 13 листопада.

Як нагадує Закарпатське ОУМЛГ, 2 листопада в урочищі Плауц села Лопухів між працівниками державної лісової охорони ДП “Брустурянське ЛМГ”, жителями села та окремими підприємцями Лопухівського куща стався інцидент, який ледь не завершився побиттям працівників ЗМІ, які приїхали з Ужгорода для об'єктивного висвітлення інформації.

За фактом інциденту було створено комісію і розпочато службове розслідування. В ході розслідування обвинувачений вину в скоєнні злочину визнав, однак зазначив, що некоректна поведінка була направлена не на знімальну групу, а на адресу підприємців, які неодноразово протягом останнього року проводили нападки на лісомисливське господарство, повідомляє прес-служба.

“За результатами розслідування за порушення вимог трудового законодавства, що проявилося в некоректній поведінці до співробітників засобів масової інформації, майстру лісу Лопухівського лісництва Василю Банзі оголошено догану та звільнено з займаної посади”, - повідомила прес-служба Закарпатського ОУМЛГ.

Як повідомляв ІМІ, 2 листопада у селі Лопухово Закарпатської області під час підготовки матеріалу журналістці Ірині Брезі та оператору Юрію Чудлаю невідомі чоловіки заблокували автівку, а також погрожували розбити техніку. Ірина Бреза з оператором готували матеріал для Радіо Свобода про будівництво курорту “Свидовець”. Під час запису синхронів зі спікерами біля місцевого лісу до знімальної групи приїхали чоловіки, які заблокували автівку журналістів, а також погрожували розтрощити техніку. Згодом виявилося, що серед чоловіків був лісничий, представник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!