ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Волині люди побилися через російську музику

У місті Ковель (Волинська область) виник конфлікт через російську музику. До компанії людей, які її прослуховували, підійшли інші люди та попросили припинити слухати таку музику і зменшити гучність.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Волинської області.

Правоохоронці зазначили, що відео з конфліктом виявили в соцмережі. Наряд патрульних з'ясував на місці події, що конфлікт виник через те, що люди, які слухали музику російською, не відреагували на зауваження.

За цим фактом поліція зареєструвала відомості в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян і провела перевірку. 6 травня слідчі опитали учасників інциденту.

Одна з жінок написала заяву про заподіяння їй легких тілесних ушкоджень. Поліція розслідує ці обставини.

На окремих людей правоохоронці склали адміністративні матеріали.

Увага! На відео є нецензурна лексика.

Як повідомляв ІМІ, в Погребах (Київська область) у червні 2023 року поліція склала адміністративний протокол на кафе, де стався конфлікт через виконання пісні російського співака Григорія Лепса, який підтримує режим президента РФ Володимира Путіна.

Того ж місяця в місті Боярка (Київська область) поліцейські склали адмінпротокол на пару молодих людей, яка під час прогулянки ввімкнула російську музику. Чоловіку ще вручили повістку до районного територіального центру комплектування.

У липні 2023 року в місті Біла Церква (Київська область) сталася бійка через слухання російської музики. Сварка виникла через те, що водій автомобіля Mercedes гучно слухав музику російських виконавців.

У вересні 2023 року в місті Дунаївці Хмельницької області поліція оголосила підозру місцевому жителю, який побив 64-річного чоловіка за зауваження щодо російської музики.

Liked the article?
Help us be even more cool!