ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Одещині жорстоко побили головреда газети "Наддністрянська правда"

26.08.2017, 23:48
Роман Варшанідзе, фото - "Думська"

В Овідіополі (Одеська область) жорстоко побили журналіста, головного редактора місцевої газети “Наддністрянська правда” Романа Варшанідзе. Він пов’язує напад зі своєю професійною діяльністю, повідомляє “Думська”.

За словами Варшанідзе, інцидент стався 25 серпня близько 21:30.

“Повертаючись додому, я зазнав нападу осіб, озброєних залізними битами. Отримавши перший удар в голову, почав оборонятися, у результаті чого один з нападників загубив ключі від свого автомобіля, що і дозволило встановити злочинців дуже швидко”, – заявив журналіст.

Як розповів Варшанідзе, нападники вже затримані. За його словами, нападники – мешканці Чорноморська, спортсмени одного з кікбоксерських клубів. Вони вже затримані. Всього їх було троє: двоє здійснювали напад, один стежив за пересуваннями Варшанідзе.

Як уточнила поліція, напад на редактора стався, коли він повертався додому на своєму авто. На проїжджій частині він побачив засіб примусової зупинки транспорту, зупинився і вийшов з машини. У цей момент на нього напали троє в балаклавах і з битами.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 ст. 345-1 - “Погроза або насильство щодо журналіста”. Слідство працює над встановленням замовника замаху.

Як повідомляє “Наддністрянська правда”, нападниками “виявилися Артем Тренін і Сергій Культенко. Ім'я третього учасника поки не розголошується”.

Варшанідзе зазначив, що пов’язує напад зі своєю професійною діяльністю.

“Я сам однозначно вважаю, що напад пов'язаний саме з моєю професійною діяльністю: виявлені незаконні звалища, спіймані на гарячому депутати на незаконному кар'єрі, будівництва без будь-яких дозвільних документів, варварське знищення посадок у Військовому містечку, використання земельних ділянок не за призначенням, несплата в повному обсязі орендної плати до бюджету за кращі землі району, розподіл бюджетних потоків на користь “своїх” - це далеко не повний перелік”, - сказав Варшанідзе.

Liked the article?
Help us be even more cool!