ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Кіровоградщині розпочало роботу нове онлайн-медіа "Район.Олександрівка"

Мережа гіперлокальних медіа “Район.in.ua” запустила 23 січня своє перше на Кіровоградщині онлайн-видання – “Район.Олександрівка”. Про це регіональному представникові ІМІ повідомила головна редакторка видання Галина Шевченко.

Нове видання стало 60-м сайтом мережі та першим відкритим на Кіровоградщині. Планується, що насамперед медіа зосередиться на подіях селища Олександрівка та Олександрівської громади. Однак, пояснила редакторка, в стрічці новин можна буде зустріти й новини обласного та всеукраїнського рівня, які додаватимуть колеги з інших сайтів мережі. 

“Я лишаюся редакторкою друкованого видання “Вперед”, однак хотілося створювати контент і для читачів, що звикли користуватися мережею Інтернет для отримання інформації. Хоча офіційно ми запустили сайт із 23 січня, я поступово почала його наповнювати новинами ще з початку року. “Заманювала аудиторію” на новий інформаційний майданчик, якщо можна так сказати”, – резюмувала Шевченко. 

Національна мережа “Район.in.ua” функціонує в складі медіахолдингу CID Media Group. Сайти мережі працюють на Волині, Рівненщині, Львівщині, Миколаївщині, а також у Закарпатській, Херсонській, Одеській, а тепер і Кіровоградській області. Офіційним власником ТОВ “Інформаційне агентство РАЙОН.ІН.ЮА” вказаний Роман Корсак, син голови ради директорів інвестиційної групи VolWest Group Віктора Корсака.

Liked the article?
Help us be even more cool!