ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Житомирщині заблокували трансляцію 4 заборонених російських телеканалів

21.06.2017, 10:51

У місті Малин Житомирської області заблокували трансляцію чотирьох заборонених до розповсюдження російських телеканалів. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на прес-службу СБУ в Житомирській області.

“Власник одного із місцевих розважальних закладів транслював у ньому телеканали “РТР-Планета”, “Российский информационный канал “Россия-24”, ТНТ та “НТВ Мир”, в сюжетах яких поширюється російська пропаганда, популяризується держава-агресор і викривлено трактуються події, що відбуваються в нашій державі та на тимчасово окупованих територіях”, - повідомили в СБУ.

Згідно з рішенням Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, ці телеканали було вилучено з Переліку іноземних каналів, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і чинному законодавству.

В СБУ повідомили, що за результатами перевірки та завдяки проведеній співбесіді підприємець привів свою діяльність у відповідність до умов чинного законодавства і вилучив заборонені канали з переліку доступних для перегляду.

Liked the article?
Help us be even more cool!