ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Донеччині невідомі розбили вікна в офісі сайту 06239

20.10.2015, 14:55

Сьогодні, 20 жовтня, невідомі напали на редакцію сайту 06239.com.ua (Сайт міста Красноармійська та Димитрова). Про це повідомляється на сайті видання.

Прийшовши вранці на роботу журналісти сайту виявили, що розбиті дверне та віконне скло фасаду редакції, а також всередині приміщення кинуто спаплюжений прапор України.

Працівники сайту відразу ж повідомили про інцидент в чергову частину Красноармійського міського відділу міліції. Правоохоронці зареєстрували звернення і негайно виїхали на місце події.

На місце події була направлена ​​слідчо-оперативна група міськвідділу, проводиться низка заходів, спрямованих на встановлення осіб, причетних до скоєння даного правопорушення.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.296 (Хуліганство) КК України.

На думку редакції сайту, єдиною причиною інциденту  міг стати вчорашній конфлікт одного з журналістів з кандидатом на посаду міського голови Красноармійська Русланом Требушкіним.

Видання нагадує, що 19 жовтня кореспондент сайту 06239 звернувся до Руслана Требушкіна за коментарем щодо подій, що відбуваються у Територіальній виборчій комісії Красноармійська, але кандидат на посаду міського голови, “будучи агресивно налаштований по відношенню до сайту, не тільки не дав коментар, але й намагався заволодіти робочим планшетом”.

Щоб уникнути непорозумінь представник редакції сайту в телефонному режимі звернувся за коментарем Руслана Требушкіна з цього приводу, але почувши поєднання слів "сайт 06239", він попросту кинув слухавку.

Як повідомляє регіональний кореспондент ІМІ, 13 жовтня  доступ до сайту 06239.com.ua був обмежений декілька годин. Замість матеріалів сайту на домені з’явилася інформація в якій пояснювалося, що громадська організація «Контроль та безпека» призупинила діяльність ресурсу через «багаточисельні факти розміщення на ресурсі матеріалів, котрі розпалюють розбрат та ворожнечу в українському суспільстві, спекулюють на темі війни в українському Донбасі».

Організація «Контроль та безпека» зареєстрована у сусідньому Димитрові, міський голова якого Руслан Требушкін був неодноразовим фігурантом журналістських розслідувань сайту. Зокрема, 06239.com.ua неодноразово звертав увагу на те, що одним із засновників ТОВ «Імперія нафтапродукт», відносно якого відкрито кримінальне провадження про можливе привласнення бюджетних коштів Димитрова, є брат чинного голови Олексій Требушкін.   

SAM_2972

SAM_2971

SAM_2968

Liked the article?
Help us be even more cool!