ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Дніпропетровщині побили журналіста "СтопКору"

30.04.2017, 11:19
Володимир Садиков, фото - "Стоп корупції"

29 квітня у Марганці (Дніпропетровська область) невідома особа напала та побила на власного кореспондента “СтопКору” у місті Володимира Садикова, унаслідок чого журналіст із численними травмами потрапив до міської лікарні, повідомляє “СтопКор”.

Зловмисник напав на журналіста зі спини, коли той підходив до дружини й дитини.

“Напад на нашого колегу журналіста Володимира Садикова стався о 17.30 у середмісті Марганця неподалік фонтану біля центрального універмагу. Невідомий напав та побив журналіста ІА “Стоп корупції” Володимира Садикова, коли той підходив до дружини з дитиною. Напад здійснили дуже підло – ззаду. У результаті побиття журналіст отримав перелом носа, струс мозку та численні синці й забої”, - повідомили у марганецькому осередку “Стоп корупції”.

За інформацією осередку, усе це відбулось після низки викривальних розслідувань корупційних діянь міського голови Олени Жадько та депутата міськради Олександра Бондаренка.

“Ми пов'язуємо напад із професійною діяльністю Володимира. Напевно, комусь із корупціонерів дуже наступили на “хвіст”. Наразі журналіст перебуває у міській лікарні”, – зазначили у марганецькому осередку “Стоп корупції”.

Видання нагадує, що 25 квітня представники всіх осередків ГО “Стоп корупції” у рамках антикорупційного рейду приїхали у Марганець. Активісти вимагали у міської голови Олени Жадько, очільників місцевої поліції, прокуратури та депутата міської ради Бондаренка припинити тиск та переслідування громадських активістів.

Як повідомляв ІМІ, у вересні 2016 року “СтопКор” повідомив, що депутат міської ради Марганця (Дніпропетровська область) Олександр Бондаренко психологічно тиснув та натякав на фізичну розправу журналістові “СтопКору” Володимиру Садикову. Журналіст зазначив, що Бондаренко погрожував через новини, пов'язані із вивезенням сміття у місті.

Liked the article?
Help us be even more cool!