ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Буковині журналіста телеканалу ТВА не пускали на сесію сільради

02.08.2018, 12:55

Під час сесії Ломачинецької сільради (Чернівецька область), 30 липня, мешканці села перешкоджали журналісту чернівецького телеканалу ТВА Роману Мареніну потрапити до зали, де проходила сесія. Про це Роман Маренін повідомив ІМІ.

За його словами, селяни не давали зайти у залу, де відбувалося голосування за Новодністровську ОТГ і погрожували пошкодити камеру.

Журналісту вдалося потрапити до зали лише після того, як звернувся до поліції.

“Натовп не давав зайти в приміщення. Та до гіршого справа не дійшла. Поліція допомогла пройти і стежила, щоб нас ніхто не чіпав. Але тільки після того, як ми їх про це попросили. Я не ідентифіковував бабусь, чоловіків і жінок, які викрикували на нашу адресу емоційні погрози. Люди накручені режисерами з району і кричали різні речі в різні боки без розбору”, - розповів журналіст.

Він також розповів, що з таким же ставленням до себе він зіткнувся 5 липня під час сесії Ломачинецької сільради, проте все пройшло без застосування фізичної сили.

Водночас Роман Маренін зауважив, що журналістів районних ЗМІ, підконтрольних голові районної ради, впустили без проблем.

Liked the article?
Help us be even more cool!