ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Механізму блокування російських сайтів ще не розроблено - голова СБУ

25.05.2017, 11:50

Голова Служби безпеки України Василь Грицак наголошує, що механізм блокування російських інтернет-ресурсів наразі не розроблений, але процес триває. Про це він сказав 25 травня журналістам у Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Механізм ще не розроблений, але буде введений”, - сказав Грицак. Водночас він зазначив, що такий механізм розробляється.

Як повідомляв ІМІ, 15 травня Президент України Петро Порошенко своїм указом ввів у дію рішення РНБО “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, які передбачають блокування доступу до російських соцмереж “ВКонтакте” і “Однокласники”, а також до сервісів “Яндекса” і Mail.ru.

17 травня набув чинності указ Президента України Петра Порошенка про введення санкцій відносно низки російських юридичних осіб, зокрема “Яндекса”, Mail.ru, “ВКонтакте” та “Однокласників”. Документ опубліковано в “Урядовому кур’єрі”.

СБУ разом з іншими правоохоронними органами розробляє зміни до законодавства України щодо механізму блокування російських соцмереж і сервісів та звертає увагу суб’єктів господарчої діяльності на безумовне виконання указу Президента України, яким у дію були введені санкції.

Liked the article?
Help us be even more cool!