ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маріупольських пропагандистів відзначили грамотою та листом подяки від партії "Єдина Росія"

16.01.2024, 11:00
Юлія Гаркуша

Росіяни нагородили маріупольських колаборантів з пропагандистського телеканалу “Мариуполь 24” подяками від політичної партії “Єдина Росія”. Під час нагородження окупанти наголошували на співпраці, яка триває десятиліття. 

Про це йдеться у відеоролику, який записали телевізійники-колаборанти 13 січня та опублікували в телеграм-каналі телеканалу, повідомляє представниця ІМІ в Донецькій області Юлія Гаркуша. 

Як зазначає представниця ІМІ, на оприлюдненому спільному фото можна побачити більшу частину колективу. Зокрема, це вже відомі журналістки-колаборантки, щодо яких українські правоохоронці відкрили кримінальні провадження та скерували деякі обвинувальні акти до суду, Наталя Мнацаканян, Софія Тетеріна, Ксенія Місюревич.

Із грамотою директорка окупаційного каналу Вікторія Терещенко, з букетом квітів – Ксенія Місюревич, поряд з нею Наталя Мнацаканян, слідом за нею стоїть Софія Тетеріна. Фото – телеграм-канал окупаційного каналу

Подяку колективу телеканалу вручили 13 січня представники російської партії. Цього дня в РФ відзначався День друку. 

У відеоролику представниця партії “Єдина Росія” Тамара Арутюнова зачитала текст подяки. У привітанні росіяни користуються пропагандистськими тезами – “почуємо Донбас!” та “диктат колективного Заходу”.

“Протягом останнього десятиліття ми пліч-о-пліч здобували перемогу Донбасу та Росії на інформаційному фронті. Ми довели всім, – далі зачитувала Арутюнова, – голос Донбасу буде почуто в усьому світі. І сьогодні завдяки нашим спільним перемогам багато країн, які поки що живуть під диктатом колективного Заходу, вірять, що в них усе вийде. Багатополярному, справедливому світу – бути!”. Після цього вона вручила подяку у вигляді настінної грамоти й букет квітів колективу “Мариуполь 24” та особисто директорці каналу Вікторії Терещенко.

Директорка окупаційного каналу Вікторія Терещенко та представник "Єдиної Росії". Фото – телеграм-канал окупаційного каналу

Liked the article?
Help us be even more cool!