ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Лікарня Солсбері обурена проникненням на територію російських журналістів

12.04.2018, 11:00
Фото - DW

Адміністрація клініки в Солсбері (Велика Британія), де проходить лікування після отруєння екс-співробітник ГРУ Сергій Скрипаль, звинуватила російських журналістів у несанкціонованому проникненні на територію медичного закладу. Співробітники клініки назвали дії представників телеканалу "РЕН ТВ" обурливими, повідомляє DW.

Адміністрація критикує, зокрема, “звернення до персоналу лікарні серед ночі без попередження і без попереднього дозволу”. У клініці підкреслили, що будь-яка спроба тривожити персонал або пацієнтів є абсолютно неприйнятною.

Співробітники ЗМІ повинні поводити себе відповідним чином при проведенні репортажів з лікарень, вважають у Національній спілці журналістів Великобританії. Союз журналістів Росії буде проінформований про інцидент, повідомила британська сторона.

Раніше того ж дня, 11 квітня, низка британських ЗМІ опублікувала відеокадри, на яких співробітник російського телеканалу ходить коридорами лікарні і заявляє про відсутність охорони. Представники поліції графства Вілтшир попросили журналістів покинути територію клініки. Мова не йде про затримання співробітників телеканалу, стверджують у поліції.

Прес-служба телеканалу "РЕН ТВ" пояснила, що журналісти намагалися з'ясувати, наскільки серйозна ситуація “з отруєнням Сергія Скрипаля та його дочки Юлії”.

Liked the article?
Help us be even more cool!