ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кропивницького журналіста не пустили на засідання апаратної наради міського голови

09.07.2018, 11:55
Фото – ugorod.kr.ua

Кропивницького журналіста Дмитра Семенюка, що співпрацює з місцевими виданнями "Перша міська газета" та "Кропивницький.UA", не пустили на засідання ранкової апаратної наради міського голови, повідомив представник ІМІ в Кропивницькому.

Працівники муніципальної дружини та Управління поліції охорони в Кіровоградській області блокували вхід до зали, мотивуючи свою поведінку запізненням журналіста на початок засідання. На зауваження щодо перешкоджання здійсненню професійної журналістської діяльності охоронці та полісмен не відреагували.

"Я намагався відкрити двері, однак мене відштовхували не даючи ввійти. Зрозумівши, що до зали без конфлікту не потраплю, я повідомив, що планую викликати поліцію, та пішов у напрямку виходу. Раптом мене наздогнав полісмен-ДСОшник, придавив до стінки, намагався заламати руку та почав кричати, що я його образив лайливим словом. Викрутившись, я одразу викликав поліцію, аби задокументувати факт перешкоджання", – розказав Семенюк у коментарі ІМІ.

За 15 хвилин після дзвінка журналіста до міської ради приїхали працівники патрульної поліції, а ще за хвилину – слідчо-оперативна група.

"Написав заяву про злочин. Вважаю, що охоронці та особливо ДСО-шник грубо порушили мої права. На досудове врегулювання конфлікту, принаймні зараз, погоджуватись не планую", – резюмував Дмитро Семенюк.

Liked the article?
Help us be even more cool!