ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кореспондент "Сумщини" просить поліцію порушити провадження за 171 статтею

06.10.2017, 12:49

Позаштатний кореспондент газети “Сумщина” Сергій Супрун написав заяву в поліцію про перешкоджання його професійній журналістській діяльності 3 жовтня, коли його не пропустили на захід за участю міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Копію заяви від 5 жовтня на ім’я начальника Головного управління Нацполіції у Сумській області Миколи Лушпієнка Супрун надав представнику ІМІ у Сумській області.

Як зазначає Супрун у заяві, йому перешкодили виконувати його професійну діяльність підполковник Нацполіції Дмитро Заремба та невідома особа, що представилася прес-офіцером міністра, на ім’я Коля. “Вказані особи завадили мені потрапити до приміщення сервісного центру МВС та виконати редакційне завдання”, - йдеться у заяві.

При цьому він зауважує, що його дані для акредитації були завчасно подані на захід за участю міністра.

Він просить поліцію внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за цією заявою та розпочати розслідування за статтею 171 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв ІМІ, 3 жовтня позаштатному кореспонденту газети “Сумщина” Сергію Супруну було відмовлено в акредитації на заходи за участі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Liked the article?
Help us be even more cool!