ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Комітет з нацбезпеки розгляне факти корупції, оприлюднені в "Новом времени"

16.04.2018, 14:40

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони планує розглянути 18 квітня факти корупції під час закупівлі військової техніки та обладнання, які були оприлюднені в журналі “Новое время” 5 квітня 2018 року. Про це повідомляється на сайті комітету.

“18 квітня 2018 року відбудеться засідання Комітету, на якому першим питанням заплановано розгляд фактів корупції при проведенні закупівель військової техніки та обладнання, які були оприлюднені в журналі “Новое время” від 5 квітня 2018 року №13.

Запрошення для участі у засіданні Комітету направлені директору Національного антикорупційного бюро України Ситнику А.С., Голові Служби безпеки України Грицаку В.С., Міністру оборони України Полтораку С.Т., головному редактору журналу "Новое время" Сичу В.В.”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 12 квітня головний редактор журналу “Новое время” Віталій Сич заявив про погрози на адресу редакції з боку фігурантів статті “Служили два товариші” про корупційні схеми високопосадовців в оборонній сфері. Зокрема, заявив про погрози з боку голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони і екс-голови Укроборонпрому Сергія Пашинського.

Сергій Пашинський на своїй сторінці у Facebook написав, що з повагою ставиться до професійної роботи журналістів і ніколи б не дозволив собі погрози.

13 квітня державний концерн “Укроборонпром” заявив, що вирішив судитися з виданням “Новое время” через публікацію про зловживання в оборонній сфері. 

Liked the article?
Help us be even more cool!