ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Колаборантка з Маріуполя "підвищувала кваліфікацію" в РФ у Соловйова

19.12.2023, 14:09
Юлія Гаркуша

Підозрювана в колабораціонізмі пропагандистка російського окупаційного телеканалу Маріуполя Ксенія Місюревич пройшла в Росії навчання за федеральною освітньою програмою “Майстерня нових медіа”.

Про це повідомляє представниця ІМІ в Донецькій області Юлія Гаркуша, яка моніторить окупаційний канал “Мариуполь 24”.

Окупанти повідомляють, що під час навчання “найкращі медійники з усієї країни об'єднуються для отримання корисних навичок та обміну досвідом”, Місюревич “отримала нові знання для особистого професійного зростання”. 

Окрім навчання Ксенія Місюревич разом з іншими слухачками курсу “заводила знайомства з найкращими медійниками Росії”, пише телеграм-канал “Мариуполь-24” та додає фото.

Ксенія Місюревич та російський пропагандист Володимир Соловйов. Фото – телеграм-канал "Мариуполь 24"

На одній зі світлин селфі Місюревич з головним пропагандистом РФ Володимиром Соловйовим. “Майстерня нових медіа” – це російська федеральна освітня програма для фахівців у сфері медіа та PR.

Як повідомляв ІМІ, “Мариуполь 24” – це окупаційний місцевий телеканал, роботу якого забезпечують колаборанти та російські журналісти. “Мариуполь 24” окупаційна адміністрація Маріуполя запустила у вересні 2022 року. Служба безпеки України 30 жовтня 2023 року оголосила підозру в колабораціонізмі пропагандистці каналу “Мариуполь 24” Ксенії Місюревич.

Liked the article?
Help us be even more cool!