ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка "Лтави" втретє отримала листа з погрозами

03.06.2016, 09:57

Журналістці місцевої телекомпанії “Лтава” Олені Никифоренко втретє надійшов анонімний лист із її фотографією та погрозами, повідомляється на сайті телеканалу.

Поліція, оперативно відреагувавши на звернення журналістки, вилучила новий лист.

“Конверт і почерк ідентичний попереднім листам з погрозами смерті”, - розповіла Олена Никифоренко. У новому листі фото журналістки, на якому позначені невідомі символи.

Як повідомляв ІМІ, 20 травня журналістці місцевої телекомпанії “Лтава” Олені Никифоренко надійшов анонімний лист із її фотографією та погрозами смертю.

За даним фактом поліцією вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 129 Кримінального кодексу України (Погроза вбивством). Слідство наразі встановлює особу зловмисника.

27 травня на адресу журналістки полтавського телеканалу “Лтава” Олени Никифоренко вдруге надійшов лист з погрозами.

22 квітня 2015 року на адресу обласної державної телерадіокомпанії “Лтава” надійшов анонімний лист із погрозою вбивством одній із працівниць. Тоді набула широкого розголосу історія про полтавського мага, який надсилав листи з погрозами працівникам ЗМІ. Правоохоронці винуватця затримали, але вирішили обмежитись профілактичною роботою.

Liked the article?
Help us be even more cool!