ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістів не впускають в залу суду до Луценка

14.07.2011, 02:02

Співробітники міліції не пускають журналістів до  Печерського районного суду Києва, де відбувається судовий процес  над  Юрієм Луценком.
Відповідну ухвалу сьогодні оголосив головуючий у процесі суддя Сергій Вовк, повідомляє УНІАН.

При цьому, деяким журналістів вдалося потрапити до зали засідань.Вони почали проходити туди, починаючи з 9:30, проте потім представники спецпідрозділу «Грифон» перестали пускати журналістів до зали засідань, мотивуючи це тим, що зала уже заповнена, інформуює Львівський портал.

Суд пояснив таку позицію тим, що у справі будуть допитуватися свідки, а також розглядатися матеріали, які містять секретну інформацію.

Доводи адвокатів Ю.Луценка та його самого про те, що ця секретна інформація міститься лише на 4-х аркушах, до уваги взяті не були.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура порушила справу проти Луценка у листопаді 2010 року.

Вона пред´явила йому ряд звинувачень, зокрема в незаконному нарахуванні пенсії його водієві, у незаконній організації стеження в рамках розслідування кримінальної справи про отруєння кандидата в Президента Віктора Ющенка у 2004 році, а також у порушенні положень постанови Кабінету Міністрів про обмеження витрат у держструктурах в зв´язку з фінансовою кризою, коли МВС організовувало у 2008 і 2009 роках святкування Дня міліції в палаці «Україна» у Києві.

ІМІ 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!