ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Internews оприлюднив на своєму сайті “Хроніку свободи слова - 2016"

07.07.2017, 14:13

Щорічний бюлетень “Хроніка свободи слова - 2016”, який є підсумковим аналітичним продуктом моніторингу Інституту масової інформації, оприлюднено на сайті міжнародної американської організації Internews, яка підтримує проекти в Україні та 52 країнах світу.

Переглянути бюлетень можна за посиланням.

Internews є міжнародною некомерційною організацією в галузі розвитку засобів масової інформації з адміністративними центрами в Каліфорнії, Вашингтоні та Лондоні.

Місія організації полягає в тому, щоб шляхом зміцнення місцевих ЗМІ по всьому світу дати людям новини та інформацію, яких вони потребують, створити можливості залучення ресурсів та громадян для того, щоб їхні голоси були почуті.

Починаючи з 1993 року, представництво Internews працює в Україні з журналістами, представниками влади та активістами задля підвищення якості та зміцнення успішних незалежних засобів масової інформації. Internews допомагає українським медійним організаціям розвивати їх лідерські якості та професійну майстерність, надаючи технічну допомогу завдяки фінансовій підтримці міжнародних донорських організацій.

Як повідомляв ІМІ, “Хроніка свободи слова - 2016” вийшла друком 16 червня.

“Хроніка свободи слова - 2016” є підсумковим аналітичним продуктом моніторингу свободи слова в Україні протягом 2016 року, який проводився ГО “Інститут масової інформації” за підтримки проекту “У-Медіа”, що реалізується Internews за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та неприбуткової організації “Національний внесок заради демократії” (NED), а також за підтримки Посольства США в Україні.

У “Хроніці” містяться короткі описи усіх зафіксованих випадків порушень прав журналістів та утисків свободи слова у хронологічному порядку.

Примірник видання можна отримати в офісі ІМІ за адресою: вулиця Велика Васильківська, 47, офіс 17. Переглянути можна за посиланням.

Liked the article?
Help us be even more cool!