ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

“Гендер в деталях” випустив серію жартівливих картинок для журналістів на тему сексизму

11.10.2017, 11:57
Фото - uainfo.org

Проект “Гендер в деталях” випустив серію жартівливих картинок на тему сексизму, щоб привернути увагу засобів масової інформації до цієї проблематики. Відповідні колажі опубліковані на сторінці проекту у Фейсбуці.

Як пояснила ІМІ редакторка проекту Тамара Злобіна, сексизм в українських ЗМІ складно не помітити, але деякі редактори його й далі плекають, не зважаючи на багаторазову критику.

“Після коментарів редактора “Новоє врємя” про Лану Зеркаль, як “красиву, а головне розумну”, і заголовку “дипломат на шпильках”, нам уже не стало сили щось пояснювати. Залишилось лише сміятися - зрештою, ті, хто вперто намагаються жити у ХІХ столітті замість ХХІ, хіба на сміх і заслуговують. Тож тепер розважаємось на тему “як би виглядали ЗМІ, якби сексизм стосувався чоловіків”. Маємо вже три серії. Виконання - Софія Желізна і Юлія Кропив'янська”, - написала вона.

“Гендер в деталях” - видання про рівність і гармонію.

Світлина від Гендер в деталях.Світлина від Гендер в деталях.Світлина від Гендер в деталях.Світлина від Гендер в деталях. Фото - Фейсбук "Гендер в деталях"
Liked the article?
Help us be even more cool!