ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ГУР: Сектор безпеки і оборони працюватиме в посиленому режимі через активізацію російських ІПСО

Через активізацію російських інформаційно-психологічних операцій увесь сектор безпеки і оборони України працюватиме в посиленому режимі.

Про це повідомив Укрінформу представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

“Паралельно із загостренням ситуації на окремих ділянках фронту ворог намагається дестабілізувати ситуацію всередині країни і використовує для цього всі інструменти, у тому числі і суспільно чутливі теми.

Тому вони будуть пробувати посилювати інформаційно-психологічні операції, поширювати дезінформації і також намагатимуться дестабілізувати ситуацію. Через фактор безпеки провокувати масові заворушення. Зараз всі ворожі інструменти надзвичайно активізувались”, – сказав Юсов.

Він порадив ретельно перевіряти інформацію, довіряти лише офіційним джерелам, офіційним ЗМІ та обережно реагувати на будь-які заклики, які можуть містити ознаки дестабілізації ситуації. “Весь сектор безпеки і оборони працюватиме в посиленому режимі”, – наголосив він

Нагадаємо, 10 травня, приблизно о 5-й ранку, росіяни спробували під прикриттям бронетехніки прорвати українські лінії оборони на Харківщині, повідомило Міністерство оборони. Атаки відбито, але тривають бої різної інтенсивності. 

З Вовчанської громади евакуюють людей через російський масований обстріл.

Liked the article?
Help us be even more cool!