ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Голова райради на Буковині підтримав напад на журналістів

12.07.2017, 14:10

Голова Заставнівської районної ради в Чернівецькій області Сергій Капіцький на зборах села Репужинці підтримав селян, які погрожували журналістам. Мова йде про напад на знімальну групу телеканалу “Чернівецький промінь” 5 липня, коли на журналіста та оператора напав чоловік у сільраді і пошкодив камеру, а інші невідомі погрожували групі розправою. Про це повідомляє представниця ІМІ в Чернівецькій області.

В селі Репужинці відбулись збори села щодо ситуації, яка склалась 5 липня. На них були присутні окрім знімальної групи “Чернівецького променя” ще й керівництво району. Зокрема, голова Заставнівської районної ради Сергій Капіцький подякував селянам за такий “прийом” знімальної групи і звинуватив журналістів у провокації.

“Це вас навчить порядку і правилам. Я не знаю, в якому районі ви таке собі позволяли, а в Застванівський район ви так заїжджати не будете”, - сказав голова Заставнівської районної ради Сергій Капіцький і викликав аплодисменти в селян.

Перший заступник голови Заставнівської райдержадміністрації Юрій Кітар зауважив, що візит журналістів у село був “неналежним чином оформлений”.

Нагадаємо, журналіст та оператор телеканалу “Чернівецький промінь” прибули до села на прохання місцевих мешканців, аби перевірити інформацію про незаконний видобуток піску у кар’єрі. Коли знімальна група з активістами прийшла до сільської ради, аби подати звернення щодо незаконного вибору піску, туди прийшов чоловік спортивної статури, який погрожував журналістам фізичною розправою та намагався розбити камеру, забрав ключі від автівки. Журналісти написали заяву до прокуратури.

Фото - скриншот з відео Застава.інфо

Liked the article?
Help us be even more cool!